Субота
20.04.2024
07:27
Категорії розділу
Новини садок [6]
Новини садок
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Друзі сайту
  • Український центрОцінювання
  • Освітній портал
  • Міністерство освіти
  • Волинський інститут післядипломної освіти
  • Управління освіти
  • Відділ освіти
  • Львівський регіональний центр
  • Волинська обласна державна адміністрація
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    НВК с. Самари-Оріхові
    Головна » 2020 » Лютий » 10 » Про наші перемоги
    15:10
    Про наші перемоги

    У цьому навчальному році наш навчальний заклад відзначився результативною роботою з обдарованими учнями. У вересні місяці команди нашого закладу взяли участь в районному турнірі «Юних географів» та «Юних біологів» (вчитель Приймачук Т. Л., Приймачук Л.І.), де учні показали гарні знання з географії, біології та вміння виступати командою. На турнірі  «Юних географів» учні зайняли ІІІ місце, «Юних біологів»  - ІІ місце (вчитель Приймачук Л.І.)

    У жовтні  було проведено І тур Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін серед учнів 5-11 класів. Учні показали хороший рівень знань з базових дисциплін, гарно справилися із запропонованими завданнями.

    Традиційно учні нашого закладу, переможці І туру взяли участь в районних олімпіадах ІІ етапу і показали гарні результати. З предметних олімпіад, конкурсів ми маємо 24 перемоги, зокрема: на конкурсі знавців рідної мови імені Т.Г. Шевченка четверо учнів отримали призові місця:

    Трофимук Анастасія(8 кл.) – ІІІ місце,   Шинкарук Христина (9 кл.) – ІІ місце; Октисюк Аня (10 клас) – ІІІ місце, Шинкарук Ольга (11 клас) – ІІІ місце.

    Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика приніс перемогу: Трофимук Юлія(10 клас) отримала І місце в ІІ етапі та брала участь в обласному етапі конкурсу.

    З олімпіади з української мови учень 7 класу Самарчук Любомир отримав ІІІ місце, учениця 10 класу Октисюк Аня отримала ІІ місце, учениця 10 класу Трофимук Юлія, 9 класу Шинкарук Катерина – І місце. За ці перемоги ми завдячуємо педагогам української мови Октисюк Т.І.(7 перемог) та Тарасюк Л.А(2 перемоги).

    З біології  учениця 9 класу Сидорук Анастасія здобула перемогу(Приймачук Л.І.). З математики  учень 7 класу Самарчук Любомир отримав   ІІ місце, учениця 9 класу Шинкарук Христина – ІІІ місце,  учениця 10  класу Шинкарук Оксана  - ІІ місце(вчитель Солдатенко Н.Г.).

    З інформаційних технологій учениця 10 класу  Шинкарук Оксана та учениця 9 класу Шинкарук Катерина отримали перемогу (вчитель  Самарчук П.В.).  З географії  учениця 10 класу Шинкарук Оксана отримала перемогу, 9 класу Шинкарук Катерина зайняли ІІ місце. З історії Октисюк Мойсей, учень 11 класу зайняв ІІІ місце, з правознавства учениця 9 класу Шинкарук Катерина здобула перемогу (вчитель Оніщук М.В.). Маємо перемогу вперше з англійської мови,  яку здобув учень 11 класу  Октисюк Мойсей під наставництвом Шинкарук Л.В. 

    Переможці ІІ етапу  олімпіад і конкурсів захищали честь району на обласному етапі, де маємо шість перемог:

    Шинкарук Катерина (9 клас)  отримала ІІ місце з української мови, ІІІ місце з правознавства; Шинкарук Оксана (10 клас) здобула ІІІ місце з географії та інформаційних технологій, Сидорук Анастасія (9 клас) отримала ІІІ місце з біології, Трофимук Юлія (10 клас) має ІІІ місце з української мови ; Октисюк Мойсей, хоча в призери не потрапив, проте  показав гарні знання з англійської мови.

    Спортивний напрямок цього року порадував нас гарним виступом учнів нашої школи.  Легкоатлетичні змагання на районному рівні за програмою Спортивних ігор школярів нам принесли ІІ місце (наставники Октисюк М.М, Трофімук  О.В.). Особисті досягнення на легкоатлетичних змаганнях: Октисюк Арсен – І місце із стрибків у довжину та ІІ місце з бігу на 400 метрів; Шинкарук Назар – ІІІ місце з бігу на 400 метрів; Приймачук Віталіна – І місце з бігу на 400 метрів; Оніщук Катерина – І місце з бігу на 400 метрів.

    Учні нашої школи взяли участь в обласних  легкоатлетичних змаганнях та показали гарні результати(Оніщук Катерина – 4 місце з бігу на дистанції 400 метрів, Приймачук Віталіна – 6 місце в стрибках з розбігу в довжину. У складі з учасниками Гірницької команди  наші спортсмени отримали ІІІ місце в  шведській естафеті.). 

    На районній олімпіаді з тенісу учень 11 класу Октисюк Арсен отримав  І місце, а команда отримала   ІІ місце (наставник Октисюк М.М. ).

    Зональні змагання з футболу нам принесли ІІ місце (керівник – Трофімук О.В.)

    Під час ІІІ (обласного) етапу ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням у номінації «Література» перемогу здобув учень 7 класу Самарчук Любомир (учитель Самарчук З.С.), ІІ місце – учениця 10 класу Трофимук Юлія(учитель Октисюк Т.І.).

    Надіємося, що це  ще не всі здобутки цього року, адже  попереду  ще олімпіада духовно-морального спрямування «Юні знавці Біблії» в м. Острозі, тож бажаємо нашим діткам нових перемог!

    Переглядів: 402 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar